Hoppa till sidans innehåll

Sommar med SSW 2016

20 JUN 2016 22:36
Läs här om hur du kan tillbringa sommaren tillsammans med SSW
  • Uppdaterad: 20 APR 2018 14:32

Bösshamn

Vår fantastiska utehamn står redo att ta emot både båtar och bilburna medlemmar hela sommaren. Ta med lite picknick och fika eller lägg till med båten. Bastun står också inbjudande redo, eller kanske vill ni bara ta ett bad. En mindre miljöstation finns på parkeringen sedan förra året. Vi har fortsatt avtal med Lidköpings båtsällskap för latrintömning vid Djurgårdsudde.

 

Hamncafét i SSW:s klubbhus i Framnäshamnen är öppet hela sommaren

När ni är i stan så kom ner till småbåtshamnen. Vårt Hamncafé har öppet 9-17 alla vardagar. Då träffar ni vår kanslist Irina Karlqvist som gärna serverar kaffe, dricka, kakor, glass, smörgåsar mm.

Om vi medlemmar kan hjälpa till på lördagar och söndagar att bemanna Hamncaféet kommer det på helgerna var öppet mellan klockan 10-16. Har ni möjlighet att hjälpa till någon helg i juli-augusti så hör av er till vårt kansli på telefon 0510-622 50.

 

Midsommar i Bösshamn

Liksom alla andra år är det även i år midsommarfirande i Bösshamn. På midsommarafton den 24/6 startar firandet vid 14:00 med samling för att plocka blommor och klä midsommarstången och göra kransar. Sedan följer dans och fika. Senare på kvällen dukas det för långbord. Mer information finns i klubbhuset i Framnäshamnen, i Bösshamn och på hemsidan sswl.se.

 

Vänern Kors och Tvärs

I juli är det dags för Vänern Kors och Tvärs igen. Detta med start den 21 juli från Åmål som sedan tar oss via Sunnanå och Mista Udde och till sist Ekenäs där det är slut den 23 juli. Mer information om detta kommer på vår hemsida sswl.se. Arrangemanget arrangeras av Värmland Västergötlands seglarförbund i samarbete med Segelsällskapet Åmålsviken och Segelsällskapet Westgötarne.

 

Traditionell kräftskiva i Bösshamn 20 augusti

Kräftskiva kommer anordnas i Bösshamn 20 augusti. Mer information kommer ut på vår hemsida sswl.se. Det kommer också sitta information på anslagstavlorna på SSW och i Bösshamn från mitten av augusti.

 

SSW arrangerar Rikscup 606 24-25 september

I september arrangerar SSW rikscup i 606. Kom gärna ner till småbåtshamnen och följ tävlingen. Vill ni hjälpa till så hör av er till kansliet, 0510-622 50.

 

Trevlig båtsommar önskar

Styrelsen för SSW

Skribent: Gustaf Apelqvist
Epost: Adressen Gömd

 

 

SSW är medlem i:

Seglarskolan hos SSW är godkänd
av Svenska Seglarförbundet 

SSF`s seglarskola 

 

 

 Ungdomsvänliga klubben

 

liroslogo

 

 SSF

VVSF_Logga

 

 

 

 

Postadress:
SS Westgötarne - Segling
Box 2010
53102 Lidköping

Besöksadress:
Strandvägen, Småbåtshamnen i Framnäs
53130 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051062250
E-post: This is a mailto link

Se all info