Hoppa till sidans innehåll

GDPR


PuL(Personuppgiftslagen)

SSWs hantering av personuppgifter
 

SSW är Personuppgiftsansvarig för alla personuppgifter som du direkt eller indirekt lämnar till SSW. Behandlingen av dina personuppgifter sker med modern informationsteknik. Ändamålet med detta är framför allt att vi ska kunna uppfylla de åtaganden som vi som förening har gentemot dig t ex genom att hålla oss uppdaterade gällande dina adressuppgifter, försäkringsuppgifter, tävlingsinformation.

Men också till att din eller dina barns medverkan och engagemang på foton publiceras för att locka fler medlemmar till våra olika förgreningar inom SSW men också för att visa andra hur KUL vi har i SSW. Detta sker genom anslag på webbsida eller i skrift. Du samtycker därför till att SSW kan komma att behandla ditt personnummer, foto i detta syfte. 

SSW har också som ambition att informera, underhålla, och att tillhandahålla sina medlemmar nyttiga och efterfrågade tjänster. Du samtycker därför också till att SSW kan komma att behandla dina personuppgifter, inklusive personnummer, för att kunna tillhandahålla dig relevant information, erbjudanden samt intressanta tjänster, som kommer från SSW eller någon av våra externa samarbetspartners.

De personuppgifter som kan komma att behandlas är främst sådana som du direkt eller indirekt har lämnat till SSW genom att utnyttja SSW:s tjänster och erbjudanden.

Du har självklart rätt att få information om vilka personuppgifter SSW har om dig, och hur dessa används. Du har också alltid rätt att begära rättelse av felaktiga personuppgifter eller påkalla vår uppmärksamhet för att ta bort foto som publicerats.

För begäran om information, rättelse etc kan du vända dig till SSW/personuppgiftsombudet, Box 2010, 53102 Lidköping, eller This is a mailto link alternativt 0510-62250.

Uppdaterad: 28 APR 2022 21:04 Skribent: Conny Broberg

 

 

Sparbanken Lidköping

 

Seglarskolan hos SSW är godkänd
av Svenska Seglarförbundet 

SSF`s seglarskola

 Ungdomsvänliga klubben

 

liroslogo

 

 SSF

VVSF_Logga

 

 

 

 

Postadress:
SS Westgötarne - Segling
Strandgatan 17
53130 Lidköping

Besöksadress:
Strandvägen 17, Småbåtshamnen i Framnäs
53130 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051062250
E-post: This is a mailto link

Se all info